Dansk Fodbold

Følsom Hjulmand hylder Eriksen: Jeg er mundlam

Christian Eriksens eventyrlige comeback for landsholdet gik lige i hjertet på landstræneren Kasper Hjulmand.

Christian Eriksen Comeback Danmark Holland
Christian Eriksen gjorde comeback for landsholdet med manér efter to minutter på banen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand havde følelserne helt uden på tøjet efter kampen mellem Danmark og Holland, hvor Christian Eriksen gjorde comeback.

287 dage efter sit hjertestop i Parken i sommer, kunne Eriksen atter trække i de rød-hvide farver for det danske landshold. Selvom det endte med et 4-2 nederlag, var Hjulmand tydeligt berørt over stjernens retur for Danmark.

– Jeg er faktisk mundlam over, hvor godt man kan spille efter at have været ude i så lang tid. Han spiller jo en fremragende anden halvleg.

Eriksen blev mødt med stående bifald, da han efter pausen kom på banen, og derfra tog det som bekendt ham blot to minutter, før han fik sendt bolden i kassen. Hjulmand var dog imponeret over Eriksens samlede præstation.

– Ikke nok med at han scorer, og det spark udefra, så er han hele tiden igang med at sætte spillet. Jeg tror ikke han sætter en fod forkert. At se hvor hurtigt han accelererer vores spil, og se hvordan han bevæger sig rundt derinde – Det var en fryd, at se ham spille fodbold igen, siger en tydelig rørt Kasper Hjulmand.

Eriksen efter comeback: Dejligt at være en del af landsholdet igen

Christian Eriksen får muligheden for at udfolde sig yderligere, når danskerne hjemme i Parken tager imod Serbien på tirsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P