2 min læsningHjulmand ikke i tvivl – ham vil man bare gerne have på banen

Den danske landstræner Kasper Hjulmand er ikke to sekunder i tvivl, når han udfylder holdkortet, og midtbanepladserne skal fordeles.

2 min læsning
Kasper Hjulmand er vild med Thomas Delaney - her i aktion for Sevilla
Foto: Ritzau Scanpix EPA / Chema Moya

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, har et positivt problem. Han har utroligt mange dygtige spillere til pladserne på landsholdet.

Især på midtbanen er der kamp om startformationerne, hvor et par spillere dog er meget svære at komme udenom i de vigtigste kampe. En af de spillere er Thomas Delaney, der inden den nye sæson skiftede Bundesligaen og Dortmund ud med en kontrakt hos Sevilla FC i LaLiga.

Et skifte landstræneren fra første øjeblik var stor fan af.

– Jeg tænkte: Det kan jeg virkelig godt se Thomas i. For det første er han stadig på jagt efter at udvikle sig, og der er lidt flere afleveringer og lidt mere teknisk spil i den måde at spille på under Lopetegui (Julen Lopetegui, red.), som gør, at Thomas vil blive udviklet som spiller, siger Kasper Hjulmand i et interview med campo.dk.

Thomas Delaney har i denne sæson gjort en god figur sammen med Sevilla, og det hvidklædte Sevilla-hold ligger lige nu på en andenplads ni point efter Real Madrid.

Den danske landsholdsspiller har spillet 20 kampe i LaLiga i denne sæson samt henholdsvis fire og tre i Champions League og Europa League, og han er fast mand hos Sevilla, når han ellers holder sig fri af skader.

Og det er ikke uden grund, siger Kasper Hjulmand.

– Som træner vil man bare gerne have ham på banen. Han giver simpelthen så meget. Han har en utrolig stor indvirkning på sine holdkammerater. Hos os er det, når han ligger og presser. Så får han jo folk med sig. Det er ham, man hører, når der rigtig skal sættes pres, siger landstræneren.

KOMMENTAR: Delaney er dæl… god!

Du kan høre hele interviewet med Hjulmand om Thomas Delaney i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer