3F Superligaen

Evander: Jeg kan nå nye højder

FC Midtjyllands Evander mener, at han kan blive meget bedre endnu.

FC Midtjyllands Evander mener, at han kan blive meget bedre endnu.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Siden Evander kom til FC Midtjylland i sommeren 2019, har han udviklet sig til at være en af Superligaens mest dominerende spillere.

På sine bedste dage er han ofte klasser over sine modstandere, og i denne sæson har han fundet et mere stabilt niveau frem, så han nu har færre kampe, hvor han falder ud.

Derfor er det også nærtliggende, at Evander tiltrækker sig opmærksomhed fra udlandet. Den 23-årige brasilianer selv mener dog ikke, at han har opnået sit fulde potentiale endnu.

– Jeg tror, at jeg kan udvikle mig så meget mere. Det har været en god sæson for mig, og jeg synes, jeg har gjort det godt. Men jeg tror, jeg kan gøre meget mere – ikke kun for mig selv, men også for holdet. Jeg tror, jeg kan nå nye højder, siger han til campo.dk.

Den kreative og teknisk stærke midtbanespiller har selv opskriften på, hvordan han skal fortsætte sin udvikling i FC Midtjylland:

– Det hele handler om mentaliteten. Jeg skal blive ved med at være fokuseret. Jeg skal blive ved med at træne og så ellers tage det med over i kampene.

Millioner på spil: Brøndby og FCM kæmper om tv-penge søndag

Evander har i denne sæson spillet 19 kampe for FC Midtjylland i Superligaen, hvor det er blevet til syv mål og to assists. Hans kontrakt løber frem til sommeren 2025.

Du kan se klippet fra interviewet med Evander øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P