3F Superligaen

AaB regner med udsolgt mod Brøndby: Bedste sæson siden 1999

AaB tager søndag imod Brøndby til holdets sidste kamp i Superligagrundspillet, og nordjyderne forventer et udsolgt Aalborg Portland Park. Det er dog ikke kun til kampen mod Brøndby, at tilskuertallene er gode.

AaB Thomas Bælum
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

I AaB regner de med udsolgt, når de søndag tager imod Brøndby.

Grundspillets sidste kamp er en af dem, der virkelig skæpper i klubkassen i Aalborg, men allerede nu begynder AaB at drømme om en historisk flot superligasæson på tilskuerfronten.

– Holder vores prognose, skal vi helt tilbage til 99 for at finde en sæson med højere tilskueregennemsnit. Da vi lancerede Nordkraften, meldte vi jo ud, at vi ville have et tilskuersnit på 10.000, uanset hvem vi spillede mod. Jeg tror, at der var mange, der grinte den gang, men det er jeg ikke sikker på, at de gør længere, siger AaB-direktør Thomas Bælum til Nordjyske.

Nordkraften er navnet på den strategi, som AaB i sensommeren 2019 præsenterede, og i korte træk handler den om måden og vejen, der skal føre AaB til drømmen om igen at vinde en pokal.

Friis fik gylden AaB-start: Indskifter sikrede comeback-sejr i Odense

AaB har ifølge Superstats.dk haft et gennemsnit på 7782 tilskuere til sine hjemmekampe i denne sæson. Det rækker til en sjetteplads i Superligaen overgået af OB, FC Midtjylland, AGF, Brøndby og F.C. København.

Til kampen mod Brøndby søndag har den nordjyske klub allerede solgt 12.000 af de små 13.000 billetter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P