LaLiga

Barca-præsident lægger op til afblæsning af Haaland-handel: Det ser svært ud

FC Barcelona har været kraftigt kædet sammen med Erling Haaland, men ifølge klubbens vicepræsident, Rafa Yuste, så er det en mere end vanskelig opgave at hente nordmanden.

Ifølge FC Barcelonas vicepræsident, så bliver det mere end svært at hente Erling Haaland til klubben, da økonomien spænder ben for catalanerne.
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix.

Borussia Dortmunds norske stjerne, Erling Haaland, er et brandvarmt navn i fodboldeuropa, hvor klubber som Manchester City, Real Madrid, Manchester United og FC Barcelona har vist stor interesse i angriberen.

Især de to spanske klubber har været kædet heftigt sammen med Haaland, hvor flere medier løbende er kommet frem med detaljer omkring forhandlinger.

Barcelona er dog fortsat i økonomiske problemer, selvom præsident Joan Laporta har forbedret klubbens økonomi ved blandt andet at sikre en stor sponsoraftale med Spotify.

Avis: Så meget tjener FC Barcelona på Spotify-aftale

Selvom den aftale vil give catalanerne noget af en økonomisk indsprøjtning, så ser Haaland-handlen dog fortsat svær ud. Det fortæller klubbens vicepræsident, Rafa Yuste, til Marca.

– Jeg kan ikke sige, at handlen er afblæst, da man jo aldrig ved i fodbold – Men lige nu ser det rigtig svært ud.

– Vi kunne aldrig finde på at gennemføre en handel, der ville skabe problemer for vores økonomiske situation, siger FC Barcelonas vicepræsident.

Manchester City, der har den tidligere FC Barcelona-træner Pep Guardiola som manager, er angiveligt også tæt på at skrive under med Erling Haaland. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P