Europæisk Fodbold

Åbenlyst mulig debutant: Hjulmand har været på besøg

Det danske A-landshold skal i slutningen af marts møde Holland og Serbien i to venskabskampe, og efter en fremragende sæson i belgisk fodbold vil det ikke ligefrem være nogen sensation, hvis Casper Nielsen bliver udtaget.

Casper Nielsen Union Saint-Gilloise Hjulmand landshold
Foto: Union Saint-Gilloise

Foruden holdets målmand er Casper Nielsen den spiller, der har spillet flest minutter for det belgisk førerhold Union Saint-Gilloise denne sæson.

Faktisk er der kun fire markspillere i hele den belgiske Jupiler League, der har spillet flere minutter i denne sæson, og med sine seks scoringer og seks assist for oprykkerne, der ganske overraskende også er førerhold, er Casper Nielsens betydning for klubben svær at undervurdere.

Derfor kommer det næppe som nogen overraskelse, at landstræner Kasper Hjulmand allerede har slået et smut forbi den lille Bruxelles-klub.

– Jeg har spillet for ungdomsholdene, men jeg er ikke en fast bestanddel (af A-landsholdet, red.). Hvis jeg bliver udtaget, så er det fordi, jeg gør det godt i Union. Det er min prioritet. Jeg vil have det fulde ud af denne fænomenale sæson, lyder det videre fra den tidligere EfB- og OB-spiller.

Casper Nielsen og Union Saint-Gilloise fører Jupiler League med syv point ned til Club Brügge på andenpladsen. Med fire kampe tilbage af grundspillet er oprykkerne sikret deltagelse i mesterskabsspillet, hvor de skal møde de øvrige tre hold i top-fire ude og hjemme.

Casper Nielsen drømmer om landsholdet: Håber Hjulmand kigger med

Casper Nielsen har foruden én kamp, hvor han havde karantæne, spillet samtlige 30 kampe i Jupiler League i denne sæson. Som oftest gør han sig på den offensive del af midtbanen, men han har også af flere omgange spillet både 6’er og 8’er.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P