Europæisk Fodbold

Casper Nielsen drømmer om landsholdet: Håber Hjulmand kigger med

Casper Nielsen skiftede for godt to år siden Odense og OB med ud med Bruxelles og Union Saint Gilloise. Casper Nielsen rykkede med klubben op i den bedste belgiske række sidste sæson, hvor de har taget ligaen med storm. Nu drømmer han om at landstræner Kasper Hjulmand kigger hans vej.

Casper Nielsen er fast mand, og to gange i sæsonen har han båret anførerbindet. Foto: Royale Union Saint­-Gilloise

Toppen i den belgiske Jupiler League er tæt, men øverst sidder oprykkerklubben Union Saint Gilloise, og det har de efterhånden gjort længe.

Bruxelles-klubben har imponeret alt og alle, efter det i sidste sæson lykkedes dem at tage skridtet op i den bedste belgiske liga for første gang i 48 år, og det er endda med et ganske markant dansk islæt på holdet.

Den tidligere EfB- og OB-spiller Casper Nielsen har nemlig spillet samtlige minutter på midtbanen for oprykkerne, og overfor Ekstra Bladet lægger han ikke skjul på, at den præstation gerne snart må afføde en landsholdsudtagelse.

– Jeg har skabt mig et godt navn i Belgien, og selvfølgelig synes jeg, at jeg har lov til at drømme om landsholdet, siger Casper Nielsen til Ekstra Bladet.

– Det er klart, at når man har personlig succes på et hold, der ligger nummer et i Belgien, så øger det ens chancer. Så jeg håber da, at Hjulmand vil kigge med i fremtiden, men det må komme, når det kommer, siger Casper Nielsen videre.

Selvom Union Saint Gilloise måske ikke fremkalder de helt store erindringer hos det danske fodboldpublikum, så er Casper Nielsen ikke ene om repræsentere Danmark i den lille forstadsklub.

Også den tidligere Randers FC-forsvarer, Jonas Bager, gør sig i Bruxelles-klubben, og selvom han ikke har spillet helt så mange minutter som Casper Nielsen i indeværende sæson, så har han fået spilletid i 12 ud af 13 ligakampe i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P