3F Superligaen

Frederik Alves: Min agent har haft Brøndby i røret lige siden

Brøndby smed på transfervinduets sidste dag en stor pose penge til Premier League-klubben West Ham, som til gengæld sendte forsvarsspilleren Frederik Alves den modsatte vej. Interesse fra Brøndby har dog været til stede i længere tid.

Frederik Alves Brøndby IF
Foto: Brøndby IF

Han har stadig sin officielle debut for Brøndby til gode.

22-årige Frederik Alves Ibsen kom til Brøndby IF fra Premier League-klubben West Ham på transfervinduets sidste dag, men selvom klubberne var et par dage om at få aftalen på plads, så kom interessen fra Brøndby ikke først i vinterens transfervindue.

– Vi havde kontakt lige siden før jeg flyttede til West Ham, så de har gået og fulgt lidt med siden da, og så bød de sig på banen tre dage før deadlineday, hvor jeg sagde ja, da min agent ringede, fortæller Frederik Alves til campo.dk.

Før sit skifte til West Ham i januar 2021 havde Alves spillet fire år i Silkeborg IF. Først på klubbens U19-mandskab, men siden også som fast del af Kent Nielsen superligamandskab. Allerede i tiden i Silkeborg havde Brøndby dog kikkerten indstillet på den knapt to meter høje forsvarsspiller.

– Ja men de kom ikke med noget konkret dengang, de viste bare interesse, og så har min agent haft dem i røret lige siden, lyder det fra Alves.

Bekræftet: Brøndby IF køber angriber

Frederik Alves er født i Greve men har brasilianske rødder, og fra 2015 til 2017 spillede han ungdomsfodbold i brasilianske Coritiba. Før tiden i Brasilien spillede han ungdomsfodbold i Hvidovre.

Du kan se interviewet med Frederik Alves i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P