LaLiga

Officielt: Atlético Madrid-spiller skifter til MLS

Den mexicanske Atlético Madrid-spiller, Héctor Herrera, skifter efter denne sæson til amerikanske Houston Dynamo.

Den spanske LaLiga-klub Atlético Madrid mister næste sommer deres mexicanske midtbanespiller, Héctor Herrera, da han skifter til MLS-klubben Houston Dynamo.
Foto: Javier Barbancho/Reuters/Ritzau Scanpix.

Rygterne gik tidligere onsdag på, at Atlético Madrid-spilleren Héctor Herrera efter denne sæson ville skifte til MLS-klubben Houston Dynamo FC, når hans kontrakt med LaLiga-klubben udløb. Senere selvsamme dag har den amerikanske klub nu bekræftet det rygte.

Houston Dynamos egen hjemmeside har klubben gjort det officielt, at den mexicanske midtbanespiller skifter til den amerikanske klub, når hans kontrakt med Atlético udløber til sommer.

Officielt: Leeds ansætter ny manager

Her bliver Herrera udstyret med en kontrakt frem til 2024, hvori der er en option på at kontrakten kan forlænges til 2025, hvis Houston Dynamo skulle ønske det. Det er en handel, som MLS-klubbens ejer, Ted Segal, er meget tilfreds med.

– På vegne af hele byen, Houston, og dens loyale og passionerede fans, er jeg meget beæret over at kunne byde Héctor Herrera velkommen til Houston Dynamo Football Club, siger den amerikanske klubs ejer.

Den 31-årige mexicanske midtbanespiller skiftede i 2019 fra FC Porto til Atlético Madrid på en fri transfer. Siden da er det blevet til 71 kampe i den spanske hovedstadsklub, hvor Herrera har scoret et mål og lavet fire assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P