3F Superligaen

Superliga-klub præsenterer stort millionunderskud

AaB har offentliggjort årsrapporten for 2021, der viser et tocifret millionunderskud.

Superligaklubben AaB kunne tirsdag præsentere et underskud på 15,3 millioner kroner for 2021.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB endte i 2021 med et underskud på 15,3 millioner kroner før skat. Det fremgår af en pressemeddelelse, som AaB har sendt ud tirsdag.

– AaB har i 2021 realiseret et underskud før skat på 15,3 mio. kr. mod et overskud før skat på 12,1 mio. kr. i 2020, står der i pressemeddelelsen.

I pressemeddelelsen peger AaB selv på Covid-19 som en af de afgørende faktorer for underskuddets størrelse, da aktiviteterne har været “kraftigt påvirket”.

– Et negativt resultat er aldrig tilfredsstillende, men dog forventeligt efter en særdeles vanskelig periode med restriktioner som følge af Covid-19, konstaterer AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum

– Samtidig har det i de seneste par transfervinduer været en klar prioritet for os i jagten på at kvalificere os til 3F Superligaens mesterskabsspil at fastholde vores profiler og bevare truppen så intakt som muligt, hvilket dermed også afspejler sig i konkrete transferindtægter, som vi har takket pænt nej tak til.

AaB-boss om trænersituation: Bliver nok en midlertidig løsning

AaB oplyser videre, at man forventer et underskud på mellem nul og fem millioner kroner i 2022. Her er der blandt andet indregnet en forventet placering i top seks i Superligaen, spillersalg og investering i spillertruppen, fremgår det af pressemeddelelsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P