2 min læsningTidligere Brøndby og SIF-back solgt til norsk fodbold

Lyngby Boldklub har søndag offentliggjort, at man har solgt Svenn Crone til SK Brann.

2 min læsning
Lyngby BK og SK Brann er blevet enige om en aftale, der sender den tidligere Brøndby og SIF-back Svenn Crone til norsk fodbold.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Lyngby BK og SK Brann har indgået en aftale, der sender højrebacken Svenn Crone fra dansk fodbold til norsk fodbold. Skiftet sker med øjeblikkelig virkning.

Det er kun lidt mere end et år siden, at Svenn Crone kom til Lyngby fra Silkeborg IF, men nu er det altså tid til næste skridt i karrieren.

Fodboldchef i Lyngby, Nicas Kjeldsen, fortæller, at det var et ønske om et skifte fra Svenn Crone selv, der fik Lyngby til at sælge.

– Vores vindue var egentligt lukket og låst, men vi fik så en henvendelse fra Brann omkring muligheden for at købe Svenn. Det var et stort ønske fra Svenn, at vi som klub fik tingene til at lykkes, så han kunne komme afsted og prøve sig af. Det ønske har vi valgt at efterkomme, og derfor har vi i dag solgt Svenn Crone til Brann, siger Nicas Kjeldsen i en pressemeddelelse på Lyngbys hjemmeside.

Svenn Crone fik sit gennembrud i Brøndby, hvor han også spillede som ungdomsspiller. Her blev det senere hen til 62 kampe for førsteholdet, inden han skiftede til Silkeborg IF i 2018 og siden blev noteret for 81 kampe.

Varm velkomst: Philadelphia-fansene tiljubler Uhre

Den 26-årige højreback er noteret for 29 kampe med to mål til følge i sin tid i Lyngby BK.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P