6 min læsningCampo.dk Ligaen: Råd til 2. runde af Super Manager Forår 2022

Få campo.dk's managerekspert Per V. Hansens bedste råd til anden runde af Super Manager Forår 2022 på holdet.dk, som starter fredag aften med kampen mellem Vejle Boldklub og AGF.

6 min læsning
Få gode råd til Super Manager Forår 2022 på holdet.dk

Så er det igen blevet til tid til at sætte holdet til Super Manager Forår 2022, der fredag klokken 19 påbegynder runde 2 med rivalopgøret mellem Vejle Boldklub og AGF.

Her har efterårets vinder af managerspillet, Per V. Hansen, igen været ved skrivebordet for at analysere og give netop dig de bedste råd forud for rundestart.

Denne uges største favoritter er F.C. København, AGF og Brøndby IF. Derfor er ugens hold sammensat af spillere fra de tre hold + en billig angriber (og joker!) fra AaB.

Jeg vil dog endnu en gang påpege, at det er en dyr fornøjelse at skifte spillere i Super Manager-spillet, så hvis dine spillere ikke er skadede eller i karantæne, er min anbefaling at du beholder dem. Vi så med al tydelighed i 1. runde, hvor svær Superligaen er. Det var kun Silkeborg som vandt overbevisende.

Her er Per V. Hansens hold til 2. runde

Her er de 11 spillere, som Per har valgt til sit hold til 2. runde. Forklaringer og råd til andre spillere i Super Manager Forår 2022 finder du under formationen.

Per V. Hansens hold til 2. runde af Super Manager på holdet.dk

Målmand:

Der venter Jesper Hansen og AGF en udekamp mod Vejle Boldklub fredag aften. Her har jeg valgt AGF-målmanden, da Vejle i opgøret mod Silkeborg IF var harmløse. Læg dertil at Jesper Hansen trods to indkasserede mål mod SønderjyskE faktisk stod en flot kamp med flere store redninger.

Alternativ:

Brøndby så solide ud mod FC Nordsjælland, hvor Mads Hermansen og holdkammeraterne vandt 2-0 på udebane og dermed holdt clean sheet. Mandag gælder det så SønderjyskE på hjemmebane, hvorfor samme scenarie kunne udspille sig. Derfor er BIF-keeperen mit alternativ til Jesper Hansen.

Forsvar:

Henrik Heggheim og Sigurd Rosted (Brøndby IF)

Brøndby med Heggheim og Rosted i forsvaret, gav ingen chancer væk mod FC Nordsjælland. Derfor er der lagt op til et godt fundament, inden mandagskampen hjemme på Brøndby Stadion mod SønderjyskE.

Denis Vavro (F.C. København)

Midterforsvaren fik et fremragende comeback i den hvide FCK-trøje, da OB blev sendt hjem med et nederlag 2-0. Her tegnede Vavro sig for et clean sheet, et oplæg samt titlen som Man of the Match.

Yann Aurel Bisseck (AGF)

AGF bør ikke komme i problemer mod Vejle Boldklub, og derfor er Yann Bisseck til prisen et must have til 2. runde.

Alternativer:

Hvis du har råd, så kan man opgradere til Andreas Bruus eller Kevin Mensah, som kommer med frem i Brøndbys defensiv. Det kastede i 1. runde et mål af sig for førstnævnte.

Midtbane:

Pep Biel (F.C. København)

Tog som forventet alle dødbolde for FCK mod OB, hvilket også kastede et mål med sig. Direkte på frispark.

Anis Slimane (Brøndby IF)

Ben Slimane gav godt med point til kontoen, da kampen mod FCN kastede både mål og et oplæg af sig. Det blev krydret med en Man of the Match-kåring, og kan disse tendenser fortsætte, kan der vente mange point i midtbanespilleren.

Mikael Anderson (AGF)

Islændingen kom ind fra bænken og var med til at vende et truende nederlag til sejr mod SønderjyskE. Stærkt indhop af Anderson, der måske kan blive belønnet med startplads mod Vejle Boldklub.

Alternativer:

På midtbanepositionerne kan der være spændende muligheder hos AGF. Husk at tjekke campo.dk’s Last Minute-tips på fredag. Her kan blandt andre Albert Grønbæk, Mustapha Bundu og måske endda en Jack Wilshere være en handel vejr.

Angreb:

Patrick Mortensen (AGF)

Var brandvarm og scorede to gange mod SønderjyskE. Kan han mon gentage bedriften mod Vejle? Jeg tror det.

Marko Divkovic (Brøndby IF)

Formåede ikke at komme på måltavlen mod FC Nordsjællands, trods en startplads oppe i front. Dog så SønderjyskE’s forsvar – og særligt målmand – ikke for godt ud i kampen mod AGF. Det kan kaste mål fra den kroatiske angriber af sig mandag aften på Brøndby Stadion.

Kasper Høgh (AaB)

Angriberen fik en sand drømmedebut for AaB mod FC Midtjylland, hvor han scorede og lukkede til 2-0. Han er billig og en sand overraskelse. Kan han gøre det igen på søndag, hvor Silkeborg kommer på besøg?

Alternativer:

Khouma Babacar scorede som ventet i sin FCK-debut. Derudover bliver Nicklas Helenius ved med at score. Vil man i stedet satse på billige angriber, kan man med god grund kigge mod Peter Buch Christiansen fra SønderjyskE, Carl Björk fra Brøndby IF eller hvad med en målscorende Younes Bakiz fra Viborg FF?

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Statustjek og råd efter 1. runde af Super Manager Forår 2022

Rundens advarsel!

Jeg vil råde managerspillerne til at passe på med FC Midtjylland- og Randers FC-spillere. De er begge godt nok favoritter i kampene mod OB og FC Nordsjælland på søndag, men med europæiske kampe på programmet torsdag aften, risikerer man en gentagelse af første rundes svage indsats, hvor begge hold tabte trods favoritværdighed.

Ugens must have

Anis Slimane var brandvarm i kampen mod FC Nordsjælland. Jeg spår en lignende indsats i mandagskampen mod SønderjyskE på Brøndby Stadion. Han leverede både mål og oplæg. Gør han det igen, kan der også vente mange point fra midtbanespilleren i 2. runde af managerspillet.

Ugens tilbud

Kasper Høgh fra AaB har den beskedne pris på 2,5 millioner kroner. Han kom på måltavlen i sin debutkamp mod FC Midtjylland på udebane. Jeg tror, han gentager bedriften i sin hjemmebanedebut mod Silkeborg IF på søndag.

Inde på vores fodbold-app kan du slå push-notifikationer til for Holdet.dk-takes. Så vil du modtage alle vores artikler vedrørende Holdet.dk, Last Minute-opdateringer til netop dit hold samt vores observationer fra superligaklubberne, som vi besøger hver uge.

Få pushbeskeder på alt indhold om holdet.dk

Og så husk – spiller du med i Campo.dk Ligaen og har et Guld+ hold, så deltager du i spillet om en fodboldrejse til en værdi af 3.000 kroner og en valgfri fodboldtrøje. Der er tilmeldingsfrist den 1. marts – så du kan stadig nå at være med i jagten om de fede præmier!

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P