Spektakulære scoringer og debut-mål i Liverpool-comeback mod Norwich

Der blev kortvarigt stille på Anfield, da Norwich bragte sig foran med 1-0 mod Liverpool lørdag, men profilerne Mané, Alisson og Salah sikrede en favoritsejr. Og på flot vis.

Salah og flere af de andre offensive profiler for Liverpool var i hopla lørdag mod Norwich

I Liverpools jagt på førstepladsen i Premier League leverede Jürgen Klopps mandskab lørdag et vigtigt comeback mod Norwich.

Det rødklædte hold vandt på Anfield med 3-1, efter at Norwich ellers havde holdt hjemmeholdet fra at score i første halvleg, og efter en chokscoring fra gæsterne til 0-1 kort inde i anden halvleg.

En kort stund var der helt stille, indtil Liverpools profiler fandt melodien.

Først på en spektakulær scoring af Sadio Mané der på akrobatisk vis flugtede bolden i mål til 1-1 på en saksesparkslignende afslutning, derefter på soleshow af Mohamed Salah, som udspillede hele Norwich forsvaret samt målmand Gunn og slutteligt på debut-mål fra Luis Diaz.

Assistenten til Salahs 2-1 scoring var iøvrigt målmand Alisson Becker på et udspark.

Liverpool-spiller opnår vild milepæl

Liverpool indhenter lidt af Manchester Citys føring, inden de lørdag aften møder Tottenham Hotspur. Der er i skrivende stund kun seks point mellem de to hold, og Liverpool har spillet en kamp færre.