Champions League

Liverpool-spiller opnår vild milepæl

Liverpools viceanfører James Milner opnåede onsdag aften en imponerende milepæl i sin karriere, da han blev noteret for sin officielle kamp nummer 800 i klubfodbold.

James Milner har nu opnået 800 kampe i sin karriere, efter han blev skiftet ind i Champions League-opgøret mellem Liverpool og Inter.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

James Milner har aldrig været den mest iøjnefaldende spiller på en fodboldbane, men det har ikke afholdt ham fra have en imponerende karriere.

De fleste vil nok klassificere ham som den type af fodboldspillere, der har formået at få det absolut maksimale ud af sit talent gennem hårdt arbejde og en helhjertet indsats fra kamp til kamp.

Det har blandt andet medført, at han i en alder af 36 år stadig gør sig gældende hos en af de bedste fodboldklubber i Europa.

Onsdag aften blev han så skiftet ind i Champions League-opgøret mellem Liverpool og Inter efter 86 minutter, og han kan derfor nu prale af at have spillet 800 officielle kampe på seniorniveau.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Offensivt festfyrværkeri manglede gnisten i sen Liverpool-sejr

Størstedelen af James Milners kampe er blevet spillet for Liverpool, hvor han nu er noteret for 275 af slagsen.

Udover Liverpool har den hårdtarbejde midtbanespiller tørnet ud for Newcastle, Aston Villa og Manchester City tidligere i karrieren, inden han i 2015 skiftede til Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P