2 min læsningKasper Hjulmand: Kent er en fabelagtig fodboldtræner

Den danske landstræner Kasper Hjulmand rejser en del rundt i landet og følger den danske Superliga. Og han er lige som mange andre imponeret over det fodbold, han ser i Silkeborg. Og trænerarbejdet bag.

2 min læsning
Kent Nielsen var glad for sejren over Vejle
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF og Kent Nielsen spiller første kamp i foråret på søndag, når Vejle Boldklub kommer på besøg på Jysk Park.

Og de rødblusede Silkeborg-spillere, der inden denne sæson spillede i første division, har et spændende forår at se frem til. I behørig afstand fra nedrykningsstregen, og med mange flotte præstationer i efteråret, har det midtjyske superligahold høstet stor anerkendelse i kongeriget. Ikke mindst også på grund af en flot og boldbesiddende spillestil.

Det er heller ikke gået den danske landstræner, Kasper Hjulmands næse forbi.

– Kent kommer til (klubben, red.) og rykker ned, og i stort set alle andre klubber var han røget ud. Men man ved bare, at Kent er en dygtig træner, så giv ham nu tiden. Og nu ser du et af de bedst trænede hold i ligaen, siger Kasper Hjulmand.

De bedste konstellationer, når fodboldhold har succes i Superligaen, er når klub og træner har et godt samspil, og hvis strategien er klar og tydelig. Det viser al statistik.

Derfor får Silkeborg IF også en del af roserne, når Hjulmand analyserer Kent Nielsens arbejde i Silkeborg og helt generelt som træner.

– Det er simpelthen bare godt træner- og klubarbejde. De laver rammerne, finder ud af spillerne og de skaber et spil, som de nyder at spille. Kent ryster ikke på hånden og vakler ikke, når tingene går imod. Han er som han er, og Kent er en fabelagtig fodboldtræner, siger Kasper Hjulmand til campo.dk.

Kent Nielsen har tidligere vundet det danske mesterskab med AaB, og han har også tidligere stået på sidelinjen med ansvaret i klubber som AGF, Brøndby IF, OB og AC Horsens.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer