Dansk Fodbold

Hjulmand om fremtiden: Det eneste jeg har i hovedet er landsholdet

Den danske landstræner har flere gange været nævnt i forbindelse store udenlandske klubber. Senest var det Everton i Premier League, men Aston Villa har også været nævnt som arbejdsgiver for den populære dansker.

Kasper Hjulmand elsker sit job som dansk landstræner
Foto: Ritzau Scanpix / Reuters / Lee Smith

Landstræner Kasper Hjulmand er en populær herre.

Ikke kun i Danmark og hos den danske befolkning, for fodboldtræneren fra Auning er også blevet en særdeles eftertragtet herre i udlandet hos nogle af de helt store klubber.

Hjulmands evner ved taktiktavlen, på træningsbanen og som leder har spredt sig, og han står på en meget eftertragtet liste med andre store trænerkapaciteter.

Men at han siger ja til en udenlandsk klub lige med det første, og inden efterårets VM, virker ikke oplagt.

– Lige nu er det eneste jeg har i hovedet landsholdet. Jeg elsker mit job, og jeg elsker at gøre noget for dansk fodbold, gøre noget for landsholdet, gøre noget for børnene i Danmark, og jeg brænder for det. Det er en stor ære, og det er det eneste, jeg forholder mig til, siger Kasper Hjulmand i et længere interview med campo.dk.

Kasper Hjulmand har tidligere været cheftræner i Bundesligaen for Mainz, hvor han endte med at blive fyret, og siden er turen gået over FC Nordsjælland, inden han endte med ansvaret for de bedste danske fodboldspillere.

I sommer gav det en semifinaleplads mod England til Europamesterskabet, og chancen for at Hjulmand står i spidsen for Danmark til VM i november er stor, selvom den folkekære træner ikke bruger tid på karriereplanlægning.

– Jeg bruger ikke to tanker på at tænke på, hvad jeg skal om en måned, eller hvad jeg skal karrieremæssigt. Jeg har aldrig tænkt i karriere. Jeg tænker på at gøre noget for dem, jeg er ansat af, siger Hjulmand.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Hjulmand om Eriksens tilbagevenden til landsholdet: Ingen er med af navn

Det danske landshold samles i marts og spiller venskabskampe mod Holland og Serbien. Du kan høre hele interviewet med Hjulmand i videoen her i artiklen.

HUSK – hvis du har campo.dk’s app kan du slå notifikationer til på ikonet i øverste højre hjørne og få specifikke nyheder på mobilen. Ikke kampstart. Ikke mål. Ikke gule kort. Kun specifikke nyheder. 👇🏼👇🏼

g

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P