Dansk Fodbold

Hjulmand om Eriksens tilbagevenden til landsholdet: Ingen er med af navn

Kasper Hjulmand kommer ikke til at udtage Christian Eriksen bare fordi, at han er netop Christian Eriksen, men landstræneren er optimistisk i forhold til Eriksens situation og regner at kunne udtage ham til VM i Qatar til november.

Kasper Hjulmand Christian Eriksen danmarks landshold
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Det er lige over 200 dage siden, at Christian Eriksen sidst har spillet en officiel fodboldkamp.

Det er rundt regnet lige så lang tid, som det for toptrænede fodboldspillere tager at komme sig over en korsbåndsskade. Christian Eriksen har dog på intet tidspunkt været skadet, men alligevel er der en del spørgsmålstegn ved den danske 10’er.

Læs også: Eriksen slår fast: Jeg vil spille fodbold og til VM i Qatar

Ingen andre end Christian Eriksen selv og hans nærmeste ved nemlig, hvor han står rent fodboldmæssigt, og selvom landstræner Kasper Hjulmand er optimistisk i forhold til Eriksens situation, så kommer han ikke til at udtage ham alene på grund af hans navn.

– For det første er der ingen, der er med på landsholdet af navn. Det er min opgave at stille det bedste hold, og det er min opgave at få det bedste ud af det samlede billede. Christian har ikke været skadet eller fejlet noget med sine ben, der er ikke noget med, at han skal tilbage efter en skade, så jeg forventer og tror på, at Christian når tilbage på det niveau, som han var på før, siger Kasper Hjulmand i Go’ Aften Danmark på TV2.

Læs også: Eriksen om comeback: At falde om er ikke planen

– Hvis han gør det, så er der ingen tvivl om, at vi har en af de bedste midtbanespillere, som har betydet sindssygt meget for landsholdet igennem en årrække, og så er han selvfølgelig med omkring holdet, det er der slet ingen tvivl om, lyder det videre fra Kasper Hjulmand.

29-årige Christian Eriksen spillede i den dramatiske EM-åbningskamp mod Finland sin landskamp nummer 109 for Danmark. Dermed er han allerede femmer på listen over danskere med flest landskampe. Den liste toppes fortsat af Peter Schmeichel, der i perioden fra 1987 til 2001 spillede 129 landskampe.

Imellem Eriksen og Schmeichel ligger Dennis Rommedahl med 126 kampe, Simon Kjær med 119 kampe samt Jon Dahl Tomasson med 112 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P