Middlesbrough sender sensationelt Manchester United ud af FA Cuppen efter straffesparkskonkurrence

Fredag aften skulle Manchester United hjemme på Old Trafford møde Middlesbrough i den engelske FA Cup.

Manchester United mødte fredag aften Championsship-mandskabet Middlesbrough i den engelske FA Cup.

Fredag aften indledte Manchester United og Championship-klubben Middlesbrough 1/16-finalerne i FA Cuppen, da de to engelske klubber mødtes på Old Trafford. Det skulle ende i en stor overraskelse.

I det 20. minut fik portugisiske Cristiano Ronaldo en gylden mulighed for at bringe “The Red Devils” i front, da superstjernen skulle sparke fra ellevemeterpletten. For en sjælden gangs skyld brændte Ronaldo dog sit forsøg, da en sparkede bolden forbi den ene stolpe.

Manchester United-profil vender tilbage: Får første kamp under Rangnick

Fem minutter senere kom forløsningen dog alligevel for Manchester United, da Jadon Sancho modtog bolden på en lang aflevering fra Bruno Fernandes, hvilket englænderen vekslede til en scoring til 1-0.

I anden halvleg lykkedes det for Middlesbrough at få udlignet, da de på en lidt kontroversiel scoring, hvor der var hånd på i opspillet, scorede til 1-1 efter lidt over en times spil.

Flere mål kom der ikke i den ordinære spilletid, hvilket betød, at de to klubber måtte ud i forlænget spilletid. Men heller ikke her kunne hverken United eller Middlesbrough score sejrsmålet. Derfor måtte kampen afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Nike suspenderer sponsoraftale med anholdt Manchester United-stjerne

Her var begge mandskaber imponerede i den svære disciplin, hvor afgørelsen først skulle komme på det ottende forsøg. Middlesbroughs Lee Peltier satte det ottende forsøg sten sikkert ind bag Dean Henderson, mens svenske Anthony Elanga brændte Uniteds sidste forsøg. Det betyder, at Championship-mandskabet er videre til 1/8-finalerne i FA Cuppen.