3F Superligaen

Officielt: Viborg FF har ansat ny cheftræner

Superligaklubben Viborg FF har ansat Jacob Friis som ny cheftræner.

Jacob Friis er ny cheftræner i Viborg FF
Jacob Friis er ny cheftræner i Viborg FF. Foto: vff.dk

Viborg FF har fundet sin nye cheftræner, efter Lars Friis for nylig opsagde sin stilling for at tage til AaB til sommer.

Den nye mand i spidsen for superligaklubben bliver den tidligere AaB-træner Jacob Friis, der samtidig stopper som U19-landsholdstræner for kvinderne. Det bekræfter Viborg på sin hjemmeside torsdag.

– Først og fremmest er jeg rigtig glad for at få muligheden, da jeg synes, at Viborg FF har gang i noget rigtigt interessant. Man har som klub gjort sig nogle sunde overvejelser omkring både måden at spille på, og måden at drive klubben på, og det er en langtidsholdbar strategi, der tiltaler mig rigtig meget, siger den nye cheftræner til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Jeg kender Viborg FF som en stolt traditionsklub i dansk fodbold, og en klub med mange sympatiske mennesker. Samtidig er det en by, der brænder for fodbold, så alt i alt en meget spændende klub, og jeg glæder mig selvfølgelig til at komme i gang og blive en del af VFF-familien.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Viborg-profil: Rart med interesse udefra

Jacob Friis er netop ankommet til Viborgs træningslejr i Alicante og vil stå i spidsen for holdets træning fra i morgen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P