3F Superligaen

Randers lukker handel: Sikrer sig svensk prøvespiller

Mattias Andersson har fået en kontrakt med Randers FC frem til sommer efter en succesfyldt prøvetræning. Campo.dk har interviewet svenskeren. Se mere i videoen i artiklen.

Mattias Andersson Prøvetræning prøvespiller Randers FC Superliga
Foto: Mathias Blohm/ campo.dk

Mattias Andersson har allerede trukket Randers-trøjen over hovedet én gang i forbindelse med sidste uges træningskamp mod Skive IK.

Og nu kan han fortsætte med at gøre det i resten af foråret. Randers FC har nemlig færdiggjort en aftale med svenskeren frem til sommer.

– Vi har fået et rigtigt godt indtryk af Mattias i den tid, han har været her. Han er en dygtig forsvarsspiller, der spiller med stor forudseenhed og er stærk i duellerne. Derfor har vi valgt at skrive kontrakt med ham indtil sommer. Han har en skadeshistorik, som gør at vi lige ser tiden an, men vi føler, at vi har fået et overblik over det og kan se Mattias bidrage til vores hold i den kommende tid, og så evaluerer vi selvfølgelig til sommer, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Ny anfører på plads i Randers efter Marxen-exit

23-årige Mattias Andersson har fået sin fodboldopvækst i Malmö FF og skiftede som 18-årig i 2016 til den italienske storklub Juventus, hvor det dog aldrig blev til debut på førsteholdet, inden han i sommeren 2019 skiftede for et stort millionbeløb til schweiziske FC Sion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P