Europæisk Fodbold

Officielt: Riza Durmisi på plads i Sparta

Den danske fodboldspiller Riza Durmisi er på plads i hollandske Sparta, hvor han skal forsøge at opnå spilletid samt redde klubben fra nedrykning.

Riza Durmisi er angiveligt på vej til den hollandske Æresdivision
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

Den danske fodboldspiller, Riza Durmisi skifter til hollandske Sparta Rotterdam.

Den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller skifter til Sparta på en lejeaftale frem til sommer, og han udlejes fra sin nuværende klub, italienske S.S. Lazio

– Vi er imponeret over de muligheder, Riza Durmisi har til at hjælpe Sparta med at nå målet om at blive oppe. Vi har set fra alle testene, at han er fit, og det blev også bekræftet under vores besøg på træningsbanerne i Lazio, lyder det fra teknisk direktør i Sparta Rotterdam Gerard Nijkamp.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers januar 2022

– Det er et faktum, at vi ikke har tid til at arbejde med kampformen, men han kan spille en vigtig rolle i vores genrejsning. Med sine mange års erfaring fra højt niveau, giver han en defensiv indsprøjtning til vores hold, lyder det videre fra Nijkamp.  

Hos Sparta bliver Durmisi den femte tilgang denne vinter efter Adrián Dalmau, Arno Verschueren, Joeri de Kamps og danske Younes Namli også er skiftet til klubben.

Riza Durmisi forlod i 2016 Brøndby til fordel for spanske Real Betis. Her spillede han med stor succes, indtil italienske Lazio to år senere købte ham fri. I den italienske hovedstad har succesen dog ladet vente på sig, og hverken lejeophold hos franske Nice eller italienske Salernitana har budt på den store succes.

Riza Durmisi står noteret for 23 A-landskampe, hvoraf den sidste kom i marts 2018.

I Brøndby blev det i perioden fra 2013 til 2016 til 107 kampe og syv mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P