3F Superligaen

Officielt: FCM og FCN i byttehandel kort før deadline

FC Midtjylland har sikret sig endnu en forstærkning lige inden transfervinduet lukket - og der er tale om en gammel kending.

Mads Døhr Thychosen vender hjem til FC Midtjylland.
Mads Døhr Thychosen skifter til FC Midtjylland. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Mads Døhr Thychosen vender sammen med et ikke-offentliggjort pengebeløb tilbage til FC Midtjylland, mens angrebstalentet Mads Hansen ryger den anden vej.

Thychosen skiftede fra netop FC Midtjylland til FC Nordsjælland i 2019, men nu vender pilen den anden vej for den 24-årige forsvarsspiller.

I den anden retning går til gengæld den 19-årige angriber Mads Kristian Hansen, der med øjeblikkelig virkning skifter til Farum-klubben på en 4,5 år lang kontrakt.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers januar 2022

– At tage afsked med Mads Døhr er en svær beslutning, da han er en meget vellidt person og spiller hos os på og uden for banen. Mads kom hertil for at udføre en svær opgave, hvor han skulle tilføje fight, vildskab, humør og stabile præstationer på banen, og den opgave har han løst upåklageligt, lyder det fra sportsdirektør i FC Nordsjælland Mikkel Hemmersam, der omvendt glæder sig over den nye spiller i klubben:

– Mads Hansen er en meget talentfuld angriber, som på trods af sin unge alder har en imponerende fysik og en meget direkte tilgang i sit spil. Vi har længe følt, at han ville passe godt ind i vores miljø og spillestil, og vi tror på, at han kan gå direkte ind og presse på i kampen om spilletid i vores offensiv.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P