3F Superligaen

Officielt: FCK henter endnu en angriber

F.C. København bekræfter mandag, at man har hentet endnu en offensiv spiller til klubben.

FCk henter Mamoudou Karamoko.
Foto: Ammar Awad/Reuters/Ritzau Scanpix

F.C. København må siges at være særdeles aktive på transfervinduets sidste dag, hvor det allerede er blevet til to nye spillere.

Denne gang er der tale om den 22-årige franske angriber Mamoudou Karamoko, der skifter til FCK fra østrigske LASK på en aftale til 2026. Det bekræfter FCK på sin hjemmeside.

Den 22-årige franske angriber spillede i ungdomsårene i franske Strasbourg og har også været på kontrakt i tyske Wolfsburg, inden han i sommeren 2020 skiftede til Linz-klubben LASK. Her har han i 27 kampe scoret ni mål.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: FCK henter offensivt talent

FCK’s sportsdirektør, Peter Christiansen, fortæller, at Mamoudou Karamoko har været på F.C. Københavns radar gennem længere tid.

– Han er en spiller med store atletiske kompetencer, høj fart og masser af kropstyrke, som gør ham farlig i boksen og til en effektiv opspilsstation.

– Vi tror på, at han kan udvikle sig yderligere hos os og blive et rigtigt besværligt bekendtskab for vores modstandere i Superligaen og Europa. Derfor er vi meget tilfredse med, at han nu er FCK’er.

Også hovedpersonen selv, Mamoudou Karamoko, glæder sig over skiftet til FCK.

– Jeg er virkelig stolt over, at F.C. København giver mig den her mulighed, og jeg vil gøre alt for at betale tilbage på den tillid, de viser mig.

– Det er en stor europæisk klub, og jeg vil kæmpe hårdt for at bidrage til, at vi kan indfri klubbens store ambitioner. Jeg kommer til at spille sammen med mange rigtigt stærke spillere og kæmpe om pladserne med nogle dygtige angribere, siger den 22-årige franskmand.

Opdateres…

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P