3F Superligaen

Officielt: FCN køber svensk angriber

FC Nordsjælland får tilgang i form af den svenske angriber Benjamin Nygren. Den 20-årige kommer til fra belgiske Genk.

Benjamin Nygren skal spille med nummer 9 på ryggen i FC Nordsjælland. Foto: fcn.dk

Det er en spændende tilgang til offensiven, som FC Nordsjælland netop har købt i belgiske KRC Genk. Den 20-årige svenske U/21-landsholdsspiller Benjamin Nygren har skrevet under på en fire-årig kontrakt med Superligaklubben.

Senest har angriberen tørnet ud for hollandske SC Heerenveen, hvor han har været lejet af sin nu tidligere klub Genk. Om tilgangen af Benjamin Nygren siger FC Nordsjællands sportsdirektør, Mikkel Hemmersam følgende til klubbens hjemmeside:

– At få tilført en målskabende og scorende angriber til vores trup har været en stor prioritet for os denne vinter, og Benjamin Nygren har været højest på vores ønskeliste. Han er en spiller, vi har fulgt tæt igennem flere sæsoner, og derfor er vi meget glade for, at det nu er lykkedes at hente ham til FCN. Benjamin har både aggressivitet, kropstyrke og fart i feltet, hvor kampene afgøres, men samtidigt har han også en god forståelse for sine holdkammerater og kan fungere i spillet mellem felterne.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Ud af det blå: FC Nordsjælland henter Premier League-dansker

Også den svenske angriber er glad for skiftet til Superligaen og FC Nordsjælland, fortæller han til klubbens hjemmeside:

– Jeg er først og fremmest meget glad for at være her, og jeg se frem til at komme i gang i FC Nordsjælland. Det er en klub, der kender mig og som tror på mig, for de har fulgt mig længe og det giver mig en tryghed i mit valg om at komme hertil. Jeg føler, vi kender hinanden. Måden FCN spiller fodbold på passer til mig, og jeg tror, jeg kommer til at passe godt ind her. Det var meget vigtigt for mig at komme til en klub, hvor der er et match fodboldmæssigt. Jeg har flere målsætninger og ambitioner med at skifte hertil, men kort fortalt lyder de sådan her: jeg vil spille, vinde, score mål, lave assists og nyde at spille fodbold.

Benjamin Nygren har i denne sæson spillet 17 kampe i den hollandske Æresdivision, hvor det dog ikke er blevet til scoringer. På det svenske U/21-landshold er det indtil videre blevet til to mål i 10 kampe.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Tidligere FCN-spiller er fortid i svensk fodbold

Angriberen har tidligere også spillet i svenske IFK Göteborg, hvorfra han skiftede til KRC Genk. Nygren kommer til at spille med trøjenummer 9 i FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P