Bundesligaen

Officielt: Bundesligaklub henter mulig Wind-konkurrent

Bundesligaklubben Wolfsburg henter en gammel kending tilbage til klubben i form af angriberen Max Kruse. Det sker, mens klubben er i forhandlinger om at købe F.C. Københavns Jonas Wind.

Max Kruse har spillet 14 landskampe for Tyskland, hvor det er blevet til fire mål. Foto: John Macdougall/AFP/Ritzau Scanpix

VfL Wolfsburg har på sin hjemmeside meldt ud, at klubben henter sin tidligere spiller Max Kruse tilbage til klubben fra Union Berlin.

Dermed kan den 33-årige angriber ende som konkurrent for Jonas Wind, da F.C. København har meldt ud, at man forhandler med Wolfsburg om et salg af den danske landsholdsangriber.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Bundesliga-klub byder på F.C. København-stjerne

Max Kruse, der tidligere har haft en dansker som angrebskollega i Wolfsburg, da Nicklas Bendtner spillede i klubben, siger således om skiftet til Wolfsburgs hjemmeside:

– Jeg tog beslutningen om at komme tilbage til VfL Wolfsburg, fordi vores historie sammen ikke er ovre. Jeg ved, hvad der kommer, og jeg accepterer denne udfordring. Jeg ser frem til holdet og vil gøre alt for at hjælpe holdet.

Max Kruse ankommer til Wolfsburg på en kontrakt gældende indtil sommeren 2023, og det er uvist, om skiftet kan få indflydelse på en eventuel transfer af Jonas Wind til samme klub.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Tidligere profil kan erstatte Wind i FCK

Max Kruse har tidligere spillet for klubber som Borussia Mönchengladbach, Werder Bremen og tyrkiske Fenerbahce, mens han også tidligere har fået kampe på det tyske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P