3F Superligaen

Ny offensivspiller præsenteret i Midtjylland

FC Midtjylland fortsætter med at opruste. Nu har midtjyderne hentet en zambiansk offensivspiller i svenske Djurgården.

Edward Chilufya FC Midtjylland
Foto: Daniel Stentz / FCM

FC Midtjylland har bestemt ikke ligget på den lade side i dette transfervindue, og nu har klubben tilført yderligere nyt blod.

Superligaens øjeblikkelige førerhold har søndag præsenteret den zambiske landsholdsspiller, Edward Chilufya, der har underskrevet en kontrakt til 2026.

– Edward har bevist sig på et højt niveau i Allsvenskan og besidder fortsat et stort udviklingspotentiale, som vi ser frem til at indfri sammen. Han har været afgørende for Djurgården IF, hvor han med sin ihærdighed og fart har haft et stærkt impact med både mål og assists, fortæller sportschef Svend Graversen.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers januar 2022

FC Midtjylland har været særdels aktive i januars transfervindue, og Chilufya er således klubbens fjerde tilgang, mens fem spillere har forladt klubben.

Den 22-årige kantspiller byder på andre kvaliteter, end de nuværende FC Midtjylland-spillere har, og så fuldender han en i forvejen stor trup.

– Han kommer til at øge konkurrencen på de offensive pladser, hvor han bringer nogle andre kompetencer end dem, som vi i forvejen råder over. Det er en transfer, der gør os mere komplette, fortæller Svend Graversen.

Chilufya kommer til at bære nummer 18 for midtjyderne, og han vil allerede tirsdag flyve med resten af truppen på træningslejr i Portugal.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P