1 min læsningMedie: Xavi ændrer holdning – Vil alligevel beholde Dembélé

Ifølge et spansk medie så ønsker FC Barcelonas cheftræner, Xavi Hernández, alligevel at beholde den ellers udskældte Ousmane Dembélé.

1 min læsning
Xavi vil købe Alvaro Morata
Foto: REUTERS/Marcelo Del Pozo.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelonas sportsdirektør, Mateu Alemany, meldte fornyligt ud, at Ousmane Dembélé skulle forlade klubben med øjeblikkelig virkning, hvis han ikke forlængede sin kontrakt, der står til at udløbe denne sommer.

Den melding mente flere medier, at klubbens cheftræner, Xavi Hernández, også var enig i, men ifølge AS, så skulle Barca-legenden nu havde ombestemt sig.

Det spanske medie melder, at Xavi nu ønsker at beholde franskmanden og bevare ham i spillertruppen, indtil Dembélés kontrakt udløber til sommer.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
Officielt: Barca henter Dembélé-erstatning

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Grunden til at cheftræneren angiveligt har ændret sin beslutning er, at klubbens nuværende situation vil stille Barcelona i en dårligere stand, hvis Dembélé ikke er en del af truppen i den resterende del af sæsonen.

Barcelona er dog allerede særdeles aktive i januar transfervinduet, hvor klubben fornyligt hentede Wolverhamptons Adama Traoré til klubben.

Derudover skulle endnu en spiller fra Premier League være på vej til den catalanske storklub, hvilket du kan læse meget mere om her:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer