Premier League

Medie: Tredje bud sender forsvarsspiller til Newcastle

Ifølge The Athletic har Newcastle fået bud på først otte millioner pund og dernæst ti millioner pund afvist, men nu skulle et bud på 13 millioner pund sende forsvarsspiller i retning mod ’The Magpies’.

Dan Burn Brighton Newcastle United Premier League
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det har ikke været så nemt som forventet for Newcastle at forstærke den trup, der lige nu ligger under nedrykningsstregen i Premier League.

Den nyrige engelske klub har godt nok allerede forstærket sig med Kieran Trippier og Chris Wood, og selvom de begge har kostet den nordøstengelske klub dyrt, så er det endnu ikke blevet til den mega-transfer, de fleste formentlig havde forventet.

Det kan da næppe heller betegnes som en mega-transfer, når det er Brightons Dan Burn, der er tale om, men ikke desto mindre skulle det være den tårnhøje forsvarsspiller, der er næste nye ansigt i Newcastle-truppen.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
Nyrige Newcastle henter stor profil i jagten på overlevelse

Ifølge The Athletic har Newcastle fået bud på otte og ti millioner pund afvist, men Brighton skulle efter sigende have accepteret et bud på 13 millioner pund for den 29-årige forsvarsspiller.

Dan Burn kan dække både venstre side af midterforsvaret samt venstre back og wing back, og det skulle angiveligt være alsidigheden, der har overbevist Newcastle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P