Premier League

Lampard allerede startet i Everton – jagter en spiller og træner i Chelsea

Frank Lampard er endnu ikke præsenteret som ny manager i Everton, men med et transfervindue der lukker mandag, er han nødt til at handle.

Frank Lampard arbejder hårdt
Før sin officielle præsentation har Frank Lampard allerede startet arbejdet. Foto: Daniel Leal-Olivas/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Frank Lampard er af flere medier blevet udråbt som ny Everton-manager. Englænderen kan angiveligt blive præsenteret i løbet af søndagen.

I forbindelse med den forestående præsentation har Lampard allerede startet sit arbejde.

Daily Mirror skriver, at Frank Lampard er interesseret i at hente Anthony Barry. Barry er dødboldstræner i Chelsea, og skal man tro Thomas Tuchels ord, så er det en vigtig mand i Chelsea.

– Det er et godt tegn, når Andreas (Christensen red.) begynder at score, og jeg mener at vores dødboldstræner, Anthony Barry, skal være meget, meget stolt, skrev Tuchel i et kampprogram, efter Andreas Christensen scorede sit første mål for Chelsea.

LÆS OGSÅ:  👇👇
Medie: Ny Everton-manager kan præsenteres i løbet af weekenden

Samtidig melder Sky Sports, at Lampard også er på jagt efter en spiller i Chelsea. Ruben Loftus-Cheek står højt på ønskelisten hos Frank Lampard, men det er endnu uvist, om Thomas Tuchel vil acceptere det.

Sky Sports beretter også, at Lampard med al sandsynlighed bliver præsenteret som ny Everton-manager i løbet af søndagen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P