2 min læsningFrendrup efter skifte: Kunne sagtens have set mig i BIF i lang tid endnu

Morten Frendrup har haft lidt af en komet-karriere, der søndag kulminerer i skiftet fra Brøndby IF til italienske Genoa, men den unge dansker kunne sagtens være blevet i vestegnsklubben, hvor han har elsket hvert minut.

2 min læsning
Morten Frendrup Brøndby Genoa Superliga Serie A
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han debuterede i februar 2018 i en alder af blot 16 år.

Nu viser fødselsattesten 20 år, og søndag kom karrierens formentlig mest skelsættende øjeblik: Morten Frendrup skifter Brøndby IF ud med italienske Genoa i Serie A.

Skiftet var ikke planlagt fra hverken Brøndbys eller Frendrups side, men tilbuddet fra italienerne var for godt til at afvise, selvom Frendrup udmærket kunne have set sig selv hos de forsvarende danske mestre yderligere et par år.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
Officielt: Brøndby har solgt Morten Frendrup til Serie A-klub

– Muligheden for at skifte til Serie A og Genoa C.F.C. er en stor mulighed for at tage næste skridt i karrieren, og det har jeg valgt at takke ja til, selvom jeg sagtens kunne have set mig selv i Brøndby IF i lang tid endnu. Jeg har elsket hvert minut i klubben, og den udvikling jeg har været igennem skyldtes ikke blot hårdt arbejde, men også fantastiske holdkammerater som har udfordret mig til træning, og trænere som har troet på mig, lyder det fra Morten Frendrup.

Holbæk-drengen vil sikkert huskes af mange, for det røde kort, han fik i allerede inden pausen i sidste sæsons næstsidste kamp på udebane mod AGF.

Det røde kort så længe ud til at kunne blive dyrt i Brøndbys bestræbelser på at vinde sit første danmarksmesterskab siden 2005, men på nærmest mirakuløs vis lykkedes det i undertal Frendrups holdkammerater at krige en 1-2-sejr hjem i Aarhus.

– Jeg kan ikke sætte ord på hvor meget fansenes opbakning har betydet for mig, særligt efter kampen mod AGF i Aarhus. Derfor var det også en noget helt særligt for mig at score mit Derby-mål foran Sydsiden i efteråret, som altid vil stå som noget helt specielt for mig. Brøndby IF er en fantastisk klub med fantastiske fans, lyder det fra Frendrup.

I alt er det siden debuten i 2018 blevet til 93 officielle kampe for Brøndby, hvoraf derby-målet er et af i alt tre mål fra Frendrups fod.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer