Premier League

Ekstatisk Klopp efter indkøb – i gang med at handle igen!

Jürgen Klopp har fået en forstærkning til klubben i form af den colombianske angriber, Luis Diaz, og det gør den tyske manager ovenud lykkelig. Men han fortsætter med at handle søndag eftermiddag.

Jürgen Klopp har det store smil fremme efter mindst en flot handel
Foto: Reuters/Jason Cairnduff.

Han smiler meget, Jürgen Klopp, men netop i dag søndag er smilet en anelse bredere.

For det første har Liverpool FC netop hentet den colombianske angriber, Luis Diaz, på en kontrakt, der løber helt frem til 2027.

– Jeg kan ikke være mere glad for, at vi har været i stand til at få denne handel gennemført og hente Luis til Liverpool, siger Klopp til klubbens hjemmeside.

– Han er en fremragende spiller og en, vi har fulgt i meget lang tid. Luis er en spiller, vi tror på vil gøre os bedre nu og i fremtiden. Han er den spiller, vi virkelig ville have.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: Liverpool køber offensivt ind i Porto

Men Jürgen Klopp og Liverpool er også ifølge flere engelske medier igang med at sikre sig Fulhams FC’s Fábio Carvalho. Det skriver også transfer-journalisten Fabrizio Romano.

Luis Diaz kommer til Liverpool fra FC Porto, og han har 32 A-landskampe for Colombia, mens Fulhams stortalent, 19-årige Carvalho, kan bryste sig af fire Premier League kampe i sidste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P