1 min læsningBillede bekræfter rygter: Liverpool henter angriber

Det er endnu ikke officielt bekræftet, men der kan næppe længere være tvivl om, at Liverpool er på nippet til at præsentere en ny angriber til klubben.

1 min læsning
Luis Diaz FC Porto Liverpool
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rygter kan være både løse og faste, men vores øjne snyder os sjældent.

Med det in mente må det også anses som ganske sandsynligt, at Liverpool inden længe præsentere Luis Diaz som ny angriber i klubben.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
Medie: Liverpool tæt på forstærkning i stor handel

Den nuværende FC Porto-colombianer har ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano skrevet under på en kontrakt, der holder ham i Merseyside-klubben til 2027.

Romano er som regel særdeles velunderrettet, og denne gang styrkes hans troværdighed af, at han i sin tweet har inkluderet et billede af spilleren, der iført et Liverpool-træningssæt ser ud til at sætte pen til papir på det, der kan ligne en kontrakt.

Romano skriver desuden, at Liverpool i første omgang betaler FC Porto 40 millioner euro – svarende til cirka 360 millioner kroner, mens yderligere 20 millioner euro kan blive tilføjet i såkaldte ‘add-ons’ – formentlig præstationsbaserede.

Luis Diaz har spillet i FC Porto siden 2019, hvor han kom til den portugisiske klub fra hjemlandets Junior FC. I sin tid i Porto er det blevet til 41 mål i 125 kampe, mens han har noteret sig for syv mål i 31 landskampe for Colombia.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer