LaLiga

Barca-spiller i kritik af sig selv og kloge mennesker: Jeg kan vise mere

FC Barcelonas hollandske midtbanespiller, Frenkie de Jong, fortæller i et interview med den hollandske tv-station NOS, at han kan bidrage med mere i FC Barcelona fremover.

Frenkie de Jing og FC Barcelona kan gøre det bedre
Foto: Ritzau Scanpix / Ander GILLENEA

Der er enorm meget fokus på FC Barcelona og klubbens forsøg på genrejsning. En af mange spillere, der har været rygtet væk, er hollandske Frenkie de Jong.

Men noget tyder på, at den hollandske landsholdsspiller bliver i FC Barcelona. I et interview på den hollandske tv-kanal NOS forklarer Barça-midtbanespilleren, at han stadig mener, at ‘Barca’ er den smukkeste klub. I samme interview langer han ud efter både de såkaldte ‘eksperter’ og egne præstationer.

– Jeg kan godt lide fodbold, så jeg læser også nyheder. Og jeg bemærker, at mange mennesker snakker. Nogle gange har jeg på fornemmelsen, at de ikke rigtig ser kampene. Eller også ser de kampene og så overtager de en holdning fra kommentatorerne. Hvis alle efterligner hinanden, er der hurtigt en atmosfære af, at det går meget dårligt, siger de Jong til kanalen.

Frenkie de Jong og FC Barcelona kæmper lige nu for blot at kvalificere sig til Champions League i næste sæson, og spillet skal forbedres. Også på det individuelle niveau.

– Jeg tror, ​​jeg kan vise mere. Det ene øjeblik er jeg i bedre form end det andet. Jeg tror, ​​jeg kan bringe meget mere for holdet og udmærke mig meget mere.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: Barca henter Dembélé-erstatning

– Jeg er bedst, når jeg har bolden meget. Enten i den første opbygningsfase men også lige efter. Der har været situationer, hvor jeg måtte vente på, at det var mig der fik bolden i det afsluttende spil, og der har været for mange situationer, hvor jeg slet ikke har haft bolden. Det er jo ikke der, mine styrker ligger, siger de Jong.

Frenkie de Jong og FC Barcelona genoptager LaLiga søndag den 6. februar på hjemmebane mod Atletico Madrid og danske Daniel Wass.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P