1 min læsningOfficielt: Randers FC køber Malmö-spiller med dansk fortid

Forsvarsspilleren Hugo Andersson er ny mand i Randers FC, der har sikret sig den talentfulde svensker på en 3,5-årig aftale.

1 min læsning
Randers FC har sikret sig en forstærkning til forsvaret
Randers FC har sikret sig en forstærkning til forsvaret. Foto: randersfc.dk

Randers FC melder lørdag ved middagstid ud, at man har sikret sig en forstærkning til midterforsvaret. Her har klubben nemlig købt den 23-årige svensker Hugo Andersson, som er hentet hos det svenske mesterhold Malmö FF på en 3,5-årig aftale.

Dermed har man fundet erstatningen for den tidligere anfører Erik Marxen, som i begyndelsen af vinduet er skiftet til FC Nordsjælland.

– Vi har været på udkig efter en midterforsvarer i et stykke tid, og i Hugo har vi fundet en ung og dygtig en af slagsen, som vi tror, at vi kan udvikle yderligere på, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Han er god på bolden og aggressiv i duellerne, og så er han en stor fyr, som er et stærkt våben på standardsituationer. Han har fået godt med spilletid i de seneste sæsoner på forskellige lejeophold, men han er sulten efter at bevise sig i Randers FC. Det er tydeligt at mærke.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Ny anfører på plads i Randers efter Marxen-exit

Hugo Andersson har tidligere tørnet ud for Hobro IK i Danmark, som han var udlejet til i 2020/21-sæsonen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer