Premier League

Newcastle skal redde Premier League-livet med tre afgørende transfers kort før lukketid

Newcastle kan se frem mod en begivenhedsrig afslutning af januars transfervindue, der kan byde på hele tre nye signings.

Eddie Nketiah og Pierre Emerick Aubameyang kræmmer i Arsenal-trøjen.
Newcastle kan vende sig mod Nordlondon for at finde næste forstærkning. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Newcastle har sat alle redningsbådene i vandet for at sikre sig overlevelse i Premier League. Nu kan den nordengelske klub være på vej mod endnu tre signings. Det skriver The Telegraph.

Ifølge det engelske medie har Newcastle udset sig tre spillere, som skal spille en vigtig rolle i jagten på overlevelse. Der er tale om Eddie Nketiah fra Arsenal, Dan Burn fra Brighton og Bruno Guimaraes, der skal komme til fra Lyon.

Tidligere har Jesse Lingard været rygtet til nyrige Newcastle, men han ønsker at forlade United på en god måde. Derfor skulle den engelske offensivprofil angiveligt ikke længere være aktuel som ny signing i Newcastle.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Rekordindkøb undervejs i nyrige Newcastle: Jagter landsholdsspiller

Brighton har afvist Newcastles første bud på Burn og afventer næste bud, mens Eddie Nketiah hos Arsenal har kontraktudløb til sommer, og derfor kan hentes for en beskeden sum.

Tidligere i dag kunne Sky Sports berette, at Newcastle havde Bruno Guimaraes til lægetjek i klubben, forud for et skifte fra franske Lyon.

Derfor ser det ud til, at Newcastle har et par hektiske dage foran sig, som kan ende med hele tre nye signings.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P