Komet fortsatte, hvor han slap, da FCK sejrede sikkert

F.C. København havde ingen besværligheder med at besejre estiske FC Flora, da holdene lørdag eftermiddag spillede træningskamp.

Roony Bardghji gjorde det til 1-0 for FCK i dagens testkamp
Roony Bardghji gjorde det til 1-0 for FCK i dagens testkamp. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Lørdag eftermiddag satte F.C. København og estiske FC Flora hinanden i stævne, da de spillede træningskamp på danskernes træningsanlæg.

Her var det FCK, som sad på kampen, hvor man dominerede de estiske gæster i størstedelen af kampen. Derfor var det også helt fortjent, da Roony Bardagji fortsatte, hvor han slap i efteråret og bragte FCK foran med 1-0 midtvejs i første halvleg.

Herefter fulgte der to estiske selvmål, hvorfor F.C. København kunne gå til pause med føring på 3-0.

Anden halvleg blev aldrig helt så begivenhedsrig som den første, hvor man dog gav debut til nyindkøbet Paul Mukairu. Mål blev der til gengæld ikke lavet flere af, så kampen sluttede med en sikker 3-0 sejr til F.C. København.

Medie: FCK har forhørt sig på Bundesliga-dansker

Nu venter der F.C. København en træningslejr i Portugal, hvor man er afsted fra den 1. til den 12. februar, inden Superligaen starter op den 18. februar med kampen mellem SønderjyskE og AGF.