1 min læsningBekræftet af svensk klub: FC København-emne vil prøve noget nyt

FC København forsøger at hente kantspiller i Hammarby. Nu bekræfter den svenske klub, at spilleren vil væk.

1 min læsning
Foto: Ritzau Scanpix / Agency/Janerik Henriksson

FC København jagter Akinkunmi Amoo og har angiveligt budt 22,5 millioner kroner på den 19-årige kantspiller. Det har Hammarby afvist. Stockholm-klubben vil have det dobbelte for teenageren.

Amoo har ifølge Sportbladet nægtet at træne med, fordi han ønskede at skifte til FCK. Det rygte har både Hammarby og Amoo selv afvist, men nu bekræfter den svenske hovedstadsklub, at der er noget om snakken.

– Hvad skal jeg sige? Vil væk… Vi ved jo, hvordan det er, men vi har en kontrakt, siger sportschef Jesper Jansson før han fortæller om spillerens ønske.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Han vil gerne prøve noget andet, men vi har en kontrakt med ham, og det skal være det rigtige hold (hvis han skal sælges red.). Det rigtige hold for spilleren og det rigtige hold for os.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Medie: FCK har forhørt sig på Bundesliga-dansker

Hammarbys sportschef forholder sig til spørgsmål om forhandlingerne med F.C. København, som han bekræfter finder sted, men afviser at kommentere mere på. En ting er dog helt sikkert for sportschefen.

– Vi vil have spillere, der vil spille i Hammarby og som er gode spillere. Amoo er en rigtig god spiller, afslutter Jesper Jansson til Fotbollskanalen.

Derfor kan det godt lugte lidt af et snarligt skifte væk fra Hammarby, hvor den tidligere AaB-træner Marti Cifuentes lige har overtaget tøjlerne.

Timeline

Notifications

Notifikationer