1 min læsningOfficielt: FCK sælger angriber

FCK bekræfter fredag aften, at man har solgt den unge angriber Rasmus Højlund til Sturm Graz i Østrig.

1 min læsning
F.C. Københavns unge angriber, Rasmus Højlund, skifter til østrigske Sturm Graz.
Rasmus Højlund nåede at spille 31 kampe for F.C. København. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København bekræfter fredag aften på sin hjemmeside, at man har solgt den 18-årige angriber Rasmus Højlund til den østrigske Bundesliga, hvor han i fremtiden kommer til at tørne ud for Sturm Graz.

18-årige Rasmus Højlund fik sin debut for FCK mod AGF tilbage i oktober 2020 og har siden spillet 31 kampe for Løverne og scoret fem mål.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers januar 2022

– Jeg har elsket at spille i FCK og ikke mindst i Parken, hvor jeg allerede har fået nogle oplevelser, jeg aldrig glemmer, siger Rasmus Højlund til FCK’s hjemmeside i forbindelse med skiftet.

– Jeg vil savne mine holdkammerater og hverdagen i klubben, men jeg er klar på en ny udfordring i Østrig for Sturm Graz, hvor jeg vil tage de ting med, jeg har lært i FCK og tage de næste skridt i min udvikling og karriere.

På Sturm Graz’ hjemmeside fremgår det, at Rasmus Højlund har fået en kontrakt frem til 2026, og at han har fået trøjenummer ni.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer