1 min læsningDavid Nielsen afviser uro: Altid spændende at skrive om AGF

David Nielsen afviser historien om, at der skulle være uro omkring de indre linjer i AGF.

1 min læsning
David Nielsen afviser, at der skulle være intern uro i AGF.
David Nielsen afviser, at der skulle være intern uro i AGF. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Ekstra Bladet skrev tidligere på måneden, at der optræk til storm i superligaklubben AGF, hvor særligt forholdet mellem cheftræner David Nielsen og sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye skulle være dårligt.

Nu svarer David Nielsen i et interview med Eurosport, at der ikke er hold i disse beskyldinger.

– Mig og Stig vi er enige om tingene. Det er altid spændende at skrive om AGF, og at der er optræk til storm. Det har der været i fire og et halv år, mens jeg har været her, og siden klubben blev stiftet, siger David Nielsen i interviewet og fortsætter:

– Stig Inge blev min træner oppe i Norge i 2007, og siden da har vi haft kontakt. Så hvis nogen tror, at mig og Stigs forhold ikke er godt, så er det ikke rigtigt. Der vil altid værre skriverier og der vil altid være spekulationer.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
AGF-profil: Hårdeste opstart i min karriere

Ifølge Ekstra Bladet skulle stridighederne gå ud på, at sportschefen træffer beslutninger hen over hovedet på David Nielsen. Det er angiveligt særligt ansættelsen af de seneste to assistenttrænere Dave Reddington og Kenneth Dokken, som David Nielsen ikke har været med inde over.

AGF åbner forårssæsonen i Superligaen den 18. februar, hvor man på udebane møder SønderjyskE.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer