1 min læsningDansk kvindefodbold lander massiv aftale

Gjensidige forlænger sit navnesponsorat med Kvindeliga og køber samtidig rettighederne til kvindernes pokalturnering. De kommer dermed fortsat til at spille en afgørende rolle i udviklingen af dansk kvindefodbold.

1 min læsning
Gjensidige har forlænget med dansk kvindefodbold
Gjensidige har forlænget med dansk kvindefodbold. Foto: dbu.dk

Gjensidige har valgt at øge sin økonomiske investering og forlænger det historiske partnerskab med Kvindeliga og DBU. Det betyder, at Gjensidige forbliver navnesponsor for den bedste kvindelige fodboldrække i Danmark, der frem til sommeren 2025 fortsat kommer til at hedde Gjensidige Kvindeliga.

Forsikringsselskabet har derudover også købt rettighederne til kvindernes pokalturnering, der fremover kommer til at gå under navnet Gjensidige Kvindepokalen.

Gjensidige samler dermed hele kvindefodbolden under samme navn og vil skabe et endnu stærkere fundament for at være pige- og kvindefodboldspiller i Danmark.

Noget, der vækker stor begejstring hos DBU.

– Vi har været meget glade for samarbejdet med Gjensidige de seneste 2,5 år. Sammen kan og vil vi videreudvikle dansk kvindefodbold og skabe det bedst mulige fundament for at spille fodbold som pige og kvinde. Derfor er det fantastisk, at vi nu både forlænger og opgraderer aftalen, siger Nicolai Kaas Nordstrøm, der er chef for Gjensidige Kvindeliga og Gjensidige Kvindepokalen til DBU’s hjemmeside.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: Signe Bruun skifter til Manchester United

Begge parter er blevet enige om ikke at oplyse sponsoratets størrelse.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer