Dansk Fodbold

Officielt: Signe Bruun skifter til Manchester United

Den danske kvindelige landsholdsspiller Signe Bruun skifter til Manchester United fra Lyon på en lejeaftale.

Signe Bruun blev kåret til 'Årets Kvindelige Fodboldspiller 2021'. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Torsdag aften kunne Manchester United på deres hjemmeside bringe en stor nyhed på den kvindelige side, da den danske landsholdsspiller Signe Bruun skifter til den engelske klub på en lejeaftale fra franske Lyon for resten af sæsonen.

Den 23-årige angriber har tidligere tørnet ud for Paris Saint-Germain og Fortuna Hjørring, mens hun fornyligt blev kårede til årets danske kvindelige fodboldspiller.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Journalist: Manchester United udlejer talent til Rangers

Selv er danske Bruun glad for skiftet til den engelske klub.

– Det er helt fantastisk at være her. Jeg er virkelig glad for skiftet til Manchester United. Det er en stor klub med en stor historie. Jeg har fulgt det kvindelige projekt i et stykke tid og har set holdets fremskridt, og jeg tror, at det her skifte er det perfekte match.

– Jeg ønsker at hjælpe holdet så meget som overhovedet muligt i løbet af min tid i klubben – forhåbentligt med en masse mål, men også med en masse hårdt arbejde. Jeg kan ikke vente med at komme på træningsbanen sammen med spillerne og staben, inden vi går ind i en travl periode med masser kampe, siger Signe Bruun til Uniteds hjemmeside.

Signe Bruun har spillet 19 kampe for det danske kvindelandshold, hvor hun har scoret imponerende 14 mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P