Brøndby slår Lars Friis-løse Viborg i testkamp

Brøndby vandt fredagens testkamp mod Viborg FF efter tre gange 40 minutter - Lars Friis stod ikke i spidsen for Viborg FF.

Brøndby IF vandt fredagens testkamp med 2-1 over Viborg FF, der spillede ud cheftræner Lars Friis i spidsen.

Brøndby og Viborg testede fredag trupperne mod hinanden.

Træningskampen blev spillet med tre halvlege af 40 minutters varighed, og der var derfor rig mulighed for at få set en masse forskellige spillere an, og teste forskellige formationer og taktiske kneb.

Viborg FF spillede uden cheftræner Lars Friis i spidsen, da man leder efter en ny cheftræner, efter Lars Friis tidligere på ugen indgav sin opsigelse for at skifte til AaB til sommer.

Friis ikke på træningsbanen – Sportschef ærgerlig og skuffet

Brøndby skulle forsøge at rejse sig, efter man for lidt mindre end en uge siden tabte til Lyngby fra 1. division. Det kan du læse mere om her.

Brøndby trak sig da også sejrrigt ud af dagens opgør med en 2-1 sejr. Første mål blev scoret af Simon Hedlund efter 55 minutter. Her modtog han en bold i dybden fra Mathias Kvistgaarden, inden han satte bolden i i det lange hjørne.

Efter 71 minuter svarede Viborg igen, men Viborg eller Brøndby har ikke oplyst målscoreren.

Uhre: Har næsten ingen ord for Brøndby-tiden

Efter 89 minutter pegede dommeren på Viborgs straffesparksplet, og her var det Marko Divkovic, der fik til opgave at sparke bolden i kassen – og det gjorde han.

Dermed blev stillingen 2-1 til Brøndby, og efter 120 minutters fodbold var det også 2-1, der blev kampens resultat.