Seks forfærdelige minutter: Brøndby sat på plads af 1. divisionsklub

Brøndby tabte lørdag med hele 4-1 til Lyngby BK fra landets næstbedste række - tre af Lyngbys mål blev scoret på seks minutter.

Brøndby fra Superligaen blev sat på plads af Lyngby BK fra 1. division.
Brøndby tabte 4-1 mod Lyngby Boldklub i lørdagens testkamp. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Lørdag havde de forsvarende mestre fra Brøndby sin første testkamp i det nye år.

Brøndby stillede uden Mikael Uhre, men derudover var det noget nær stærkeste mandskab, der skulle i aktion for første gang i år.

Kampens indledning formede sig da også nogenlunde som man kunne forvente, da Brøndby kunne gå til pause foran 1-0 efter en scoring af Andreas Maxsø på straffespark.

Men allerede fra anden halvlegs start stod det klart, at Lyngby ikke havde tænkt sig at lade sig tryne af Superligaens aktuelle trejdeplads.

Der skulle således ikke spilles mange minutter af anden halvleg, før Lyngby fik udlignet til 1-1. Og så lugtede mandskabet fra 1. division ellers blod.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Efter 61 minutter bragte Lyngby sig foran med 2-1. Efter 65 minutter blev det 3-1, og efter 67 minutter blev det så til 4-1.

På blot seks minutter formåede tredjepladsen fra 1. division altså at score tre gange mod tredjepladsen fra Superligaen.

Kampen endte med en 4-1 sejr til Lyngby Boldklub, og Brøndby fik nok ikke den ønskede start på årets testkampe.