1 min læsningKlubformand om Brøndby-rygte: Fjollede overskrifter

IFK Norrköpings formand svarer nu på rygterne om, at Carl Björk meldes tæt på et skifte til Brøndby IF.

1 min læsning
Carl Björk IFK Norrköping Brøndby IF
Carl Björk fra IFK Norrköping er på vej væk, og kan komme til Brøndby. Foto: IFK Norrköping

På dagen hvor det blev helt og aldeles officielt, at Mikael Uhre skifter Brøndby IF og Superligaen ud med Philadelphia Union og MLS, svarer IFK Norrköpings formand på, om Carl Björk er manden, der skal erstatte topscoreren på Vestegnen.

Angriberen er tidligere nemlig blevet kædet sammen med et skifte til Brøndby og selvom en handel ikke er tæt på, afslører han dog alligevel, at der har været kontakt med unavngivne klubber.

– Da jeg læste, at det var tæt på en transfer, havde vi stadig ikke en dialog med nogen klub. Så du bør altid tage de fjollede “silly season”-overskrifter med et gran salt, men nu har vi haft kontakt, siger klubformanden Sakarias Mårdh til NT-Sporten og fortsætter:

– Der er en udenlandsk interesse for Carl fra flere klubber. Vi skal altid vurdere, hvad der gør vores trup stærkest til 2022. Det handler om det, men også om at holde omkostningerne nede, så vi har lønudgifter, vi kan bære. Kontraktlængde og mulighed for forlængelse er også ting, vi overvejer. Værdien falder for hvert vindue.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Brøndbys angriberemne er smigret: Jeg tager det, som det kommer

Carl Björk har scoret ti gange og lagt op til tre mål i 37 kampe for IFK Norrköping.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer