1 min læsningOpsigtsvækkende interview: Tidligere FCN’er sviner klubben til

Gudmundur Thorarinsson har ikke meget positivt at sige om FC Nordsjælland, hvor han spillede fra 2014 til 2016.

1 min læsning
Gudmundur Thorarinsson er bestemt ikke begejstret for sit ophold i FC Nordsjælland
Gudmundur Thorarinsson er bestemt ikke begejstret for sit ophold i FC Nordsjælland. Foto: Jaime Valdez/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix

29-årige Gudmundur Thorarinsson er lige nu klubløs efter hans kontrakt med amerikanske New York City netop er udløbet. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller, der havde sin tid i klubben fra 2014 til 2016, kommer dog formentlig ikke til at skifte hjem til Farum.

I et opsigtsvækkende interview i podcasten Chess After Dark, langer han nemlig hårdt ud efter den danske superligaklub, som han blandt andet kalder for en dum beslutning.

– Det var bare et unødvendigt skridt, for jeg var ung og havde gjort det rigtig godt i Sarpsborg, som var min første professionelle klub. Jeg havde også spillet rigtig godt på U21-landsholdet, men så tog jeg til FC Nordsjælland uden at kende klubben helt, indleder Thorarinsson og fortsætter så:

– Der var ingen fans, og Olafur Kristjansson var meget besværlig. Det var bare en meget svær tid. Jeg er heldigvis nået dertil i livet, hvor jeg kan se, hvad jeg lærte af den tid, men det kunne jeg ikke dengang.

– Jeg ved ikke, hvordan jeg endte der. Det var en agent, der sørgede for det, og der var interesse fra mange store klubber. Jeg skulle have taget kampen op, men det gjorde jeg ikke. Det var skidt for mig, men jeg vidste ikke bedre på det tidspunkt. Det var en dårlig beslutning, sådan er det bare, lyder det fra islændingen, der samtidig peger på Olafur Kristjansson som den dårligste cheftræner, han nogensinde har haft.

Læs også:
Silkeborg-chef om AGF’s ønskespiller: God til at udfordre

Nu er det dog tid til klubjagt for den 29-årige midtbanespiller, der dog nok ikke får et kontraktudspil fra FC Nordsjælland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer