2 min læsningSilkeborg-chef om AGF’s ønskespiller: God til at udfordre

Jesper Stücker har et stort hjerte for Eskild Dall, der ser ud til at fortsætte sin karriere hos AGF efter et blandet ophold i Ajax Amsterdam.

2 min læsning
Eskild Dall

AGF er i de seneste dage blevet sat i kraftig forbindelse med Ajax-danskeren, Eskild Dall, om et skifte til den østjyske superligaklub. Den 19-årige offensivspiller blev i sommeren 2020 solgt af Silkeborg IF, og her kan man på fjernt hold siden fuldt med i hans udvikling.

Hos Silkeborg IF har klubbens sportschef, Jesper Stücker, kun positive ting at sige om Eskild Dall. Her fortæller han til campo.dk, hvad det er for en spiller, AGF’s fans kan se frem til, hvis det ender med et skifte.

– Hos os var han en indadgående kantspiller. En højrefodet spiller, der kommer ind fra venstre side. Han var god til at udfordre en mod en. I Ajax har han dog været mere prioriteret som dyb angriber og 9’er, siger Jesper Stücker til campo.dk og fortæller endvidere, at han nu skal tage det næste skridt i sin karriere, da han bliver forholdt spørgsmålet, om han mon kan begå sig i den danske Superliga.

– Det er meget svært at vurdere. Han har spillet for Ajax’ U18-hold og ikke rigtig været med på Jong Ajax (Ajax’ andethold, red.). Det er stadigvæk et spring fra ungdomsfodbold til seniorfodbold, som er meget, meget svært at vurdere, hvor han står henne. Det må tiden vise. 

Læs også:
AGF-chef om handler: Januar er ikke ’Klondike’

Adspurgt om han kunne være en interessant spiller for Silkeborg IF, svarer sportschefen afslutningsvist:

– Vi holder altid øje med vores gamle drenge. Tingene skal bare passe sammen også. Der skal være en god anledning til, at det passer ind i det setup, vi har. Det kan godt være, at man har et hjerte for nogle af de gamle, men det skal også give mening, slutter Jesper Stücker overfor campo.dk

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P