1 min læsningAfrikansk topbrag afgjort efter straffespark

Der måtte en straffesparkskonkurrence til, da der skulle findes en kvartfinalist mellem Elfenbenskysten og Egypten.

1 min læsning
Elfenbenskysten og Egypten kæmpede onsdag aften for en kvartfinaleplads i Cameroun. Foto: Mohamed Abd El Ghany/Reuters/Ritzau Scanpix

Underholdningsværdien var lav, da Elbenskysten og Egypten krydsede klinger i ottendedelsfinalerne i African Nations Cup. Trods optræk til flere store chancer for begge mandskaber, måtte man helt ud i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, da der skulle findes en kvartfinalist.

Opgøret endte nemlig med 0-0 efter først ordinær og dernæst to gange 15 minutter i forlænger spilletid. Derfor måtte holdene ud i straffesparkskonkurrence, hvor Egypten havde reservekeeperen Gabaski på mål, da førstemålmanden Mohamed El Shenawy måtte udgå skadet undervejs i kampens ordinære spilletid.

I straffesparkskonkurrencen blev det netop Gabaski, der blev den store helt. På tredje forsøg nuppede han nemlig Manchester United-spilleren Eric Baillys forsøg fra 11-meterpleten og efterfølgende scorede Egypten på sine resterende forsøg. Dermed gik egypterne videre på bekostning af Elfenbenskysten.

Læs også:
Video: Se Eriksen træne i Ajax

Egypten skal nu møde Marokko i kvartfinalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer