Randers sejrede sikkert med et ungt hold

Randers FC’s superligamandskab var tirsdag eftermiddag på besøg hos Skive IK fra anden division, og her var det kronjyderne, der tog en sikker sejr.

Thomas Thomasberg og Randers FC var en tur i Skive for at spille venskabskamp, som de vandt sikkert. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Randers FC var tirsdag eftermiddag på besøg hos anden divisionsmandskabet fra skive IK, og her var der ikke megen tvivl om kampens udfald.

Trods et ungt hold med adskillige ungdomsspillere vandt Randers FC sikkert med 5-0 over Skive.

Randers scorede i første halvleg, blandt andet direkte på hjørnespark, mens Tobias Klysner i anden halvleg scorede et flot langskudsmål.

Foruden Klysner var Simon Tippling og Bjørn Kopplin med i kampen, ligesom prøvespilleren Matthias Andersson fik en time i det centrale forsvar.