1 min læsningMedier: FCK interesserede i Denis Vavro – Spilleren er landet

F.C. København er ifølge flere medier interesserede i at hente Denis Vavro, og den tidligere FCK'er skulle allerede være landet i København.

1 min læsning
Denis Vavro er tilbage i Superligaen og F.C. København.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

F.C. København har en ledig plads i truppen, efter man har sagt farvel til den norske midtstopper Ruben Gabrielsen, der var i hovedstadsklubben på leje fra franske Toulouse.

Italienske medier melder nu, at den ledige plads som midtstopper i FCK-truppen går til den tidligere FCK-profil Denis Vavro.

Læs også: Officielt: SønderjyskE henter tidligere FCK-spiller

Den tidligere FCK-stopper er ikke blandt Lazios udvalgte, og den italienske klub forsøger lige nu at frigøre plads i lønbudgettet. Det er i den forbindelse, at FCK skulle have øjnet muligheden for at hente Denis Vavro tilbage.

Nu skriver Tipsbladet.dk, at Denis Vavro og F.C. København er tæt på at lande en aftale med hinanden. Ifølge mediets oplysninger er Denis Vavro således landet i København mandag formiddag.

Læs også: 23 dage efter FCK-brud: Færdig i Frankrig

Denis Vavro forlod F.C. København tilbage i sommeren 2019, men har altså ikke fået sit gennembrud i Lazio. Her det i alt blevet til 21 kampe under to forskellige trænere, og det har også medført et lejeophold til SD Huesca fra den næstebedste række i Spanien. Slovakkens kontrakt med Lazio løber lige nu til sommeren 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer