3F Superligaen

Randers FC henter gammel kending – skal øge konkurrencen

Randers FC har hentet klubbens tidligere målmand, Alexander Nybo, hjem til Kronjylland, hvor han skal øge konkurrencen om pladsen i målet.

Alexander Nybo Randers FC FC Fredericia målmand
Foto: FC Fredericia

Randers FC har lørdag styrket sig på målmandspositionen.

Den kronjyske klub har nemlig hentet målmanden Alexander Nybo hjem til Randers fra FC Fredericia, hvor han nu får muligheden for at indfri en drøm, der tidligere i karrieren undslap ham.

– Jeg er vildt glad for og stolt over, at jeg nu kan vende tilbage til min hjerteklub. Som helt ung drømte jeg om at få debut for Randers FC, så det var et uforløst kapitel for mig at forlade klubben uden at have opnået det. Nu har jeg fået muligheden for at komme tilbage og bevise mig selv, og det har jeg tænkt mig at gøre, lyder det fra Nybo.

Læs også: OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers

Alexander Nybo forlod Randers i 2015, hvor han tog 30 kilometer mod nord til Hobro IK. Her stod han en smule i skyggen af Jesper Rask, og selvom det blev til superligadebut og i alt seks kampe for Hobro IK, skiftede han i 2017 til FC Fredericia, som han har repræsenteret lige siden.

Alexander Nybo kommer ud over rollen som målmand på Randers FC’s førstehold til at agere målmandstræner for klubbens ungdomshold.

Randers FC råder foruden Alexander Nybo over målmændene Patrick Carlgren og Jonas Dakir.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P